«Карпати» йдуть у лідерський відрив

Ужгородські «Карпати» у 7-му турі вітчизняної жіночої суперліги з гандболу у двох матчах впевнено перемогли вдома ірпінський «Податковий університет». Гості з Київщини лише на початку гри завдали проблем чемпіону України, але ужгородки змогли переламати хід поєдинку на свою користь та здобути чергову перемогу — 35:25.

У повторному суботньому матчі карпатівки перемогли ще більш переконливо. Програючи лише на початку гри, господарки включили свої фірмові швидкості та вкотре довели справу до розгрому, закинувши гостям 40 м’ячів, пропустивши у власні лише 24.

Під кінець гри головний тренер ужгородок Борис Петровський випустив на майданчик молодих гравців Надію Воронову, Тетяну Кільч, Світлану Шваб, Олесю Мазюту, які не зіпсували малюнок гри і відрив у 16 очок зберегли. Фінальний свисток зафіксував закономірну перемогу «Карпат» – 40:24.

У зв’язку з тим, що найближчий конкурент ужгородок — львівська «Галичанка» цей тур пропускала,  наша команда зуміла відірватися від львів’янок на 5 очок.

Інші матчі туру завершилися з такими результатами: «РЕАЛ» – «Спартак» – 27:42, 29:34; «Спарта» – «Дніпрянка» – 20:33, 28:32.

Наступний тур «Карпати» проведуть 1—2 березня в рідних стінах проти миколаївського клубу «РЕАЛ».

Семен МИХАЙЛИК.
 

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*