«КАРПАТСЬКІ БУГАЇ»

змагалися в екстримі
Три роки тому в Міжгір’ї самоорганізувався клуб автолюбителів з трохи дивною назвою “Карпатські бугаї”. Нині він налічує вже з два десятки фанатів, які полюбляють швидкісну їзду з відчуттям адреналіну. Як повідомив один з членів громадського осередку Василь Іваниш, “карпаські бугаї” вже встигли на своїх джипах, уазиках, “Нивах” обколесити не тільки навколишні дрімучі звори, піднебесні полонини, а й навіть важкопрохідні місця інших районів, сусідньої Івано-Франківської області. 
 
А днями спромоглися влаштувати на позашляховиках справжнє автошоу для земляків-верховинців: на набережній Ріки організували міні-ралі з перешкодами. Дебютне змагання виявилося захоплюючим для численної публіки. Хоч дистанція заїздів була короткою – менше кілометра, зате з безліччю різних серйозних бар’єрів для руху: глибокі болота із заростями, круті кам’яні підйоми та спуски. В деяких автомашин здавали “нерви”, і вони сходили з дистанції через технічні поломки. Варто сказати, що водій-переможець Василь Іваниш зі штурманом Іваном Каптуром коротку відстань зумів подолати за сім хвилин з лишком секунд. Друге місце завоював Віктор Сирохман, а третє виборов у впертій супе­речці Михайло Тарахонич.
 
Паралельно водійською майстерністю мірялися мотоциклісти. У цій категорії першість виборов Іван Беля, два наступні місця посіли Сергій Воробок та Ігор Кушнір.
 
Переможці та призери за продемонстровані найкращі професійні водійські здібності удостоїлися грамот, кубків та грошових винагород. Однак після заїздів деяких колісних “бугаїв” довелося “підліковувати” у ремонтних автомайстернях.
 
Василь ПИЛИПЧИНЕЦЬ.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*