«Карпати» в другому матчі беруть реванш

У другому турі чемпіонату України з гандболу в жіночій суперлізі ужгородські «Карпати» грали на виїзді проти одного зі своїх конкурентів – херсонської «Дніпрянки».

Візити в Херсон для ужгородок традиційно не є легкими. Чи то на них негативно впливає атмосфера, яка зазвичай панує в залі, чи шокували вже звичні настрій та самовіддача місцевих майстринь шкіряного м’яча, але в будь-якому випадку, грати тут їм неймовірно важко. Господарки майданчика одразу запропонували високий темп і досить жорсткий та рухливий захист, який був не до смаку карпатівкам.

Перша половина зустрічі завершилася нічиєю – 10:10. Проте вже в другій 30-хвилинці «дніпрянки» значно додали в швидкості й зуміли реалізувати кілька нагод, а наші дівчата свої моменти не завершили точно. Тож херсонки закинули 15 м’ячів у цей відрізок часу, а закарпатки – лише 9. Відтак зазнали першої поразки в чемпіонаті.

Наступного ігрового дня ужгородки зуміли взяти реванш за поразку в першому поєдинку. Підопічні Бориса Петровського переконливо переграли господарок – 31:20. Найкращими бомбардирами в складі нашої команди були Ірина Компанієць та Анна Лезінська.

Турнірне становище

 

Клуб

Ігри

Очки

1

«Галичанка»

4

8

2

«Карпати»

4

6

3

«Спартак»

4

4

4

«Реал»

4

4

5

«Дніпрянка»

4

2

6

«Єкономуніверситет»

4

0

Роман СЕНИШИН

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*