«КАРПАТИ» В КУБКУ

ВЗЯЛИ СИМВОЛІЧНУ «БРОНЗУ»

20 травня в Сумах стартував кубок України з гандболу, за який боролися чотири команди віт­чизняної суперліги: «Реал» (Миколаїв), «Галичанка» (Львів), «Університет-Дніп­рянка» (Херсон) та наші «Карпати» (Ужгород). Згідно з жеребом, наша команда в півфіналі зійшлася з «Дніп­рянкою».

Як і прогнозував головний наставник ужгородок Борис Петровський, «Дніпрянка» віддала всі сили, щоб виграти кубок у цьому сезоні й таким чином компенсувати невдачі в чемпіонаті. Херсонки затято чинили опір і не давали можливості нашим дівчатам піти у відрив. Перша половина зустрічі все ж була за «Карпатами», які пішли на перерву з перевагою в два м’ячі – 13:11. Проте вже в другому періоді «Дніпрянка», попри відмінну гру воротаря нашої команди Ірини Яблонської, таки зуміла переломити хід гри на свою користь. «Ужгородки часто помилялися та фолили, як наслідок – отримували двохвилинні вилучення, якими сповна скористалися гандболістки з Херсона. Кінцевий результат матчу – 22:19, перемагає «Дніпрянка».

В іншому півфіналі «Галичанка» прогнозовано переграла «Реал» – 27:16.

Тож у фіналі наступного дня зійшлися «Галичанка» з «Дніпрянкою». Львів’янки в цьому сезоні роблять «золотий дубль» і окрім чемпіонського титулу стають володарками кубка України. Результат фінального двобою – 26:23 на користь «Галичанки». У матчі за третє місце наші «Карпати» впевнено перемагають «Реал» – 31:18.

Михайло АРДАНИК
Фото Н. Боднар

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*