«КІМНАТА» НАТАЛІЇ ПОПОВОЇ

Допомогла побачити, якою може бути людина в цікавому інтер’єрі

В одному з провулків центральної частини Ужгорода (Корзо, 5) відкрилася виставка Наталії Попової, дочки відомого на Закарпатті фотографа Олексія Попова. Експозиція «Кімната», яка є продовженням минулорічної «Люди і предмети», налічує 18 фотографій, на яких головними героями стали 22 творчих людей — друзі та знайомі фотографа.

Така ідея в Наталії з’явилась, коли побувала в гостях у знайомих, де побачила цікавий інтер’єр. Відтоді думка про фотовиставку в кімнатній атмосфері почала розпалювати її уяву. Наталія розповіла, що фотосесії зайняли менше часу, ніж сама підготовка до них. Вона тривала більш як півроку. Мета — через інтер’єр та деталі розкрити персонаж. «Я ставила за мету створити певний образ, і людина повинна була увійти у роль. З самого початку було задумано 5 образів, а далі – спільна імпровізація», — каже автор. В експонованих роботах головне для митця було передати світло і тіні, які грають у затемнених кімнатах героїв.

Якщо порівняти із минулорічною («Людина і предмет»), то тоді  я виступала в ролі фотографа, а в «Кімнаті» більше моєї художньої роботи: підбір аксесуарів, різних деталей, освітлення», — каже Наталія.

Щодо музики, то без неї не проходить жодна її експозиція, тому спеціально для цього показу  було створено 5 нових композицій.

Анастасія НОЖКА.
Фото автора.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*