Класичний камбек по-мукачівськи

У поєдинку 7-го туру чемпіонату України з футболу серед команд першої ліги U-19  ФК «Мункач футбольна академія» зустрічалася з однолітками івано-франківської «Ніки».

«Ніка», хоч і перебуває нижче в турнірній таблиці від нашої команди, проте продемонструвала доволі якісний футбол із грою на контратаках. Саме так іванофранківці змусили господарів сфолити поблизу власного карного майданчика. Вони швидко розіграли стандарт, і удар по воротах завдав Владислав Самотюк – наш кіпер зарадити не зміг. Щоб відновити рівновагу, на вістрі атаки став кращий бомбардир МФА Олександр Климець. Він увірвався в штрафний майданчик, на замасі прибрав двох оборонців і другим дотиком спрямував м’яч у вільний дальній кут – без шансів для голкіпера. Але далі довго наші хлопці не могли нічого створити біля володінь «Ніки».

Назар Кучерук, який виграв м’яч у оборонця, вийшов віч-на-віч із воротарем, однак пробив над поперечиною. Не пішли удари з перспективних штрафних біля карного майданчика суперника в Артема Атамася, Олександра Климця. Лише на 82-й хвилині О. Климець знову опинився в потрібному місці і забив  чудовий гол та приніс бажану вікторію нашій команді. Тож 2:1 – перемагаємо й повертаємося на третю сходинку в турнірній таблиці з 13-ма очками в активі.

Турнірне становище: «Волинь» (Луцьк), «Буковина» (Чернівці) – 18 очок; МФА (Мукачево) – 13; ДЮСШ (Тернопіль), «Тепловик» (Івано-Франківськ) – 12; «Рух» (Винники) – 10; «Гірник» (Новояворівськ) – 9; «Ніка» (Івано-Франківськ), «Опір» (Львів) – 6; «Бережани – ДЮСШ» – 0.

Семен МИХАЙЛИК

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*