Ключові завдання для регіонів визначив Кабінет Міністрів

У середу відбулося засідання Кабінету Міністрів України за участю новопризначених голів обласних держадміністрацій у режимі відеоселекторної наради. Закарпаття представляв голова ОДА Валерій Лунченко.

Першочергові завдання, які порушувалися на засіданні, спрямовані на вирішення невідкладних соціально-економічних проблем розвитку регіонів. Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк привітав нових керівників областей з призначенням та доручив їм негайно взятися за виконання своїх обов’язків. Урочистого представлення голів адміністрацій не буде.

Прем’єр-міністр коротко зупинився на ключових загальнополітичних і економічних питаннях, що стосується, зокрема, і регіонів: жорстка економія бюджетних коштів, відновлення платіжної дисципліни по податках і зборах, першочергове фінансування зарплат і пенсій, жорстка боротьба з корупцією і поліпшення підприємницького клімату.

Після заслуховування оперативної інформації голів ОДА щодо ситуації на Сході України Арсеній Яценюк зазначив, що часу на розкачування нема, а тому в уряді очікують від його представників в областях якісного діалогу з органами місцевого самоврядування, а також рішучих і ефективних дій.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*