Контракт із директором АРР «Закарпаття» продовжили на 3 роки

У понеділок перед цьоготижневою сесією облради засідала остання профільна депутатська  комісія – з питань транскордонного співробітництва, розвитку туризму та рекреації, яку очолює Чаба Пейтер.

Особливо зосереджено крайові обранці розглянули профільні питання, зокрема про КП «Агентство регіонального розвитку та транскордонного співробітництва «Закарпаття» Закарпатської обласної ради», з якого інформував його керівник Михайло Данканич. Необхідність прийняття рішення зумовлена закінченням строку, на який був укладений контракт із призначеним на посаду рішенням облради директором агентства. Михайло Васильович прозвітував про роботу, окреслив перспективи розвитку підприємства та поділився своїм баченням щодо його розбудови. Депутати  рекомендували керівництву облради укласти з ним контракт на наступні 3 роки.

Вивчали також внесення змін та доповнень до Програми розвитку туризму і курортів у Закарпатській області на 2016 – 2020 роки, яке презентував директор департаменту економічного розвитку і торгівлі ОДА Денис Ман. Він наголосив, що коригування потрібне для  ефективного використання коштів, затверджених для цієї програми, а також для підтримки ініціатив інститутів громадянського суспільства у сфері туризму та курортів, реалізація яких спрямована на популяризацію туристичного потенціалу області. Комісія схвалила  проект рішення та детально обговорили інші матеріали пленарного засідання.

Зауваження і доповнення до відповідних проектів рішень були  опрацьовані й подані до розгляду президії обласної ради, яка під керівництвом голови облради Михайла Рівіса провела своє засідання того ж дня й узгодила перелік питань, внесених на розгляд пленарного засідання 10-ї сесії. Проекти рішень стосувалися життєзабезпечення діяльності краю та низки звернень на адресу керівництва держави, в т. ч. висловлення недовіри в. о. міністра охорони здоров’я України. Перед розглядом порядку денного в четвер депутатам запропонують заслухати результати роботи органів прокуратури області та департаменту освіти й науки ОДА за 2017-й, включаючи питання щодо стану, аналізу, проблем та перспектив складання учнями ЗНО в розрізі різних типів навчальних закладів краю, інформує прес-служба Закарпатської облради.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*