КУБКОВІ СЕНСАЦІЇ закарпаття

Коли зійдуться у чвертьфіналі – команди ще не вирішили

Цими вихідними відбулися матчі 1/8 стадії кубка Закарпаття, а також два поєдинки 1/16 фіналу.

На цьому рубежі «Сокіл» (Кінчеш) приймав у рідних стінах «Заріччя». Основний час гри завершився нічиєю – 1:1, команди обмінялися влучними пострілами з пенальті. А от у післяматчевих пенальті фортуна була на боці «Сокола» – 5:3.

Серія післяматчевих пенальті вивела до 1/8 ще один колектив із Мукачівщини – «Колос» (Іванівці), який переміг воловецьку «Спарту». Основний час гри – 1:1 (по пенальті – 5:4).

А от у 1/8 найбільша сенсація сталася у Рахові, де місцеві «Карпати» мінімально здолали срібного призера чемпіонату ФК «Середнє» – 1:0. Вирішальним став пенальті на 31-й хвилині, який бездоганно виконав Богдан Тимочук.

Ще один напружений матч відбувся у Вільхівцях, де зустрічалися представники вищої ліги – місцеві «Вільхівці» та «Поляна». Єдиний гол Василя Габора на 60-й хвилині виводить до чвертьфіналу «Вільхівці».

«Бужора» на виїзді впевнено здолала представника Свалявщини, ФК «Стройне», – 4:1. Стартова десятихвилинка стала вирішальною в протистоянні представників східної та західної зон першої ліги в Дубовому. Гравець місцевих «Карпат» Іван Лендєл на 9-й хвилині приніс перемогу своїй команді над концгазівським «Витязем».

У Середньому в непростому протистоянні «Ужгород» здобуває вікторію над мукачівським МФА U-19 – 2:1.

У зустрічі «Дерцен» – «Бобовище» перемога дісталася чемпіону західної зони першої ліги «Бобовищу» – 3:2. Причому автором усіх трьох м’ячів став Володимир Бабич.

Ще два поєдинки 1/8 «Іванівці» – «Минай» та «Кінчеш» – «Севлюш» відбудуться в четвер, 29 березня.

В 1/4 фіналу зустрічатимуться «Вільхівці» – «Бужора», «Карпати» (Дубове) – «Карпати» (Рахів), «Ужгород» очікуватиме свого суперника з пари «Севлюш» – «Сокіл», а «Бобовище» – з пари «Іванівці» – «Минай».

Як повідомляє сайт Федерації футболу Закарпаття, чвертьфінальні поєдинки у зв’язку з католицьким Великоднем заплановані на 30 березня, п’ятницю. Утім, якщо команди дійдуть згоди, то, повідомивши ФФЗ, можуть зіграти й у неділю.

Семен МИХАЙЛИК
Фото автора

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*