Куди приведе нас «Карпатський туристичний шлях»?

В Ужгороді завершила роботу фінальна конференція транскордонного проекту «Карпатський туристичний шлях-2», який реалізувався в рамках програми транскордонного співробітництва ЄІСП Угорщина—Словаччина—Румунія—Україна 2007—2013 рр. комунальним підприємством «Агентство регіонального розвитку та транскордонного співробітництва «Закарпаття» Закарпатської обласної ради», агентством підтримки регіонального розвитку Кошице та Східнословацьким музеєм. 
У ході форуму, учасниками якого стали й голова обласної ради Володимир Чубірко, його перший заступник Михайло Попович, заступник голови ОДА Михайло Рівіс, презентували модель організації розвитку туризму на Закарпатті на основі опрацювання експертів, інноваційного підходу до надання музейних послуг.
Зі слів Володимира Чубірка, спільна робота над цим проектом дала можливість європейцям пізнати нас. Було створено потужний інформаційний портал для восьми країн. Тому голова облради впевнений, що це не останній наш проект з європейцями. 
Як зазначає прес-служба обл­ради, наприкінці конференції відбулося підписання угоди між Агентством регіонального розвитку та транскордонного співробітництва «Закарпаття» й департаментом туризму та інфраструктури Тернопільської облдержадміністрації.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*