Квадроцикл та мотоцикли з італії залишилися на митниці

Днями працівники Закарпатської митниці ДФС вилучили незадекларовані мотоцикли та квадроцикл, які намагалися завезти в Україну без митного оподаткування.

Наш співвітчизник, повертаючись із Італії вантажівкою з напівпричепом через МП «Тиса», запевняв, що не переміщує жодних товарів, окрім задекларованих. Однак управління протидії митним правопорушенням митниці, з уврахуванням ознак ризиковості, прийняло рішення про повний митний огляд. У підсумку в передній частині напівпричепу, серед коробок та палет, у яких переміщувався заявлений товар, виявили й приховані, а саме: квадроцикл «Polaris», 2 мотоцикли «Yamaha» та мотоцикл «Suzuki». Весь мототранспорт був у використанні та переміщувався в розібраному стані не в повному комплекті у спеціально створеній ніші.

За незаконне ввезення на територію України з приховуванням від митного контролю товарів, які підлягають обов’язковому декларуванню та сплаті всіх необхідних митних платежів, запроваджено справу про порушення митних правил та складено відповідний протокол. Мототранспорт вартістю 361 354 грн вилучено, інформують із ДФС у Закарпатській області.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*