Лідера «на переправі» вирішили не міняти

Обласна організація профспілки працівників і підприємців торгівлі, громадського харчування та послуг (голова Галина Сваричевська) задля захисту прав та інтересів працюючих уже неодноразово зверталася до вищестоящих органів з різних питань життєдіяльності галузі. От і на звітно-виборній конференції обласної профспілкової організації було вирішено звернутися до Президента, Верховної Ради України щодо внесення змін до закону, яким з 1 липня ц.р.
запроваджувалася обов’язкова наявність реєстраторів розрахункових операцій (касових апаратів) у всіх підприємців малого та середнього бізнесу. До речі, Верховна Рада України таки внесла зміни до цього законопроекту, згідно з яким підприємці з річним оборотом до 1 млн грн поки що звільняються від цієї обов’язкової норми, а також скасовано штрафи за неправильне застосування касових апаратів. 
 
У звітній доповіді, з якою на конференції виступила Галина Сваричевська, виступах делегатів йшлося про досягнення впродовж п’яти років обласної, первинних профорганізацій щодо відстоювання законних інтересів працюючих, піднесення іміджу галузі. Виступили також заступник директора департаменту – начальник управління розвитку підприємництва, промисловості та торгівлі облдерж­адміністрації Галина Руснак і заступник голови облпрофради Василь Захарець. 
 
Головою галузевої профспілки знову обрано Галину Сваричевську. 
 
Сергій БАРАНЧИКОВ.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*