Лісівники Тячівського лісгоспу заклали дубовий розсадник

Учора, 5 листопада, поруч з cмт. Тересва Тячівського району відбулась акція по закладці нового лісового розсадника. Працівники Тячівського держлісгоспу посіяли 30 кг дуба звичайного, 2 кг ялини і модрини на площі 0,02 гектари.
Ініціатором створення нового лісового розсадника стала директор Наталія Катреняк. «Я дуже люблю ліс, виступаю за збереження дубових гаїв і разом з колегами ми вирішили закласти новий лісовий розсадник, який стане прикладом, що лісівники цінують національне багатство, повідомили з прес-служби ЗОУЛМГ.
Дуб – найсильніше дерево слов’янських народів, одне з найбільш енергетично сильних дерев. Дуб на Русі завжди вважався святим деревом, пов’язаним із чоловічою енергією і силою. Ці енергії визначають світові процеси, долі людей і народів, дозволяють людям керувати власною долею. Якщо людина зуміє налагодити контакт з дубом, це дерево зможе подарувати йому такі сили, які не тільки продовжать йому життя, але і нададуть цілющий вплив на долю його дітей і онуків, аж до п’ятого покоління, і мені хочеться залишити нові посадки для наших нащадків», – розповіла Наталія Іванівна.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*