«ЛІСОРУБИ» ЗАВДАЮТЬ ПОРАЗКИ

СТОЛИЧНИМ «ПАТРІОТАМ»

У 5-му турі вищого дивізіону чемпіонату України з американського футболу ужгородські «Лісоруби» на місцевому стадіоні «Авангард» приймали київських «Патріотів».

Ще раз переконався, що цей спорт для справжніх чоловіків: неймовірна боротьба на полі, жорсткі стики та видовищні камбеки – все це можна було побачити у двобої. У складі «Лісорубів» справжніми лідерами стали досвідчені гравці, які вже встигли чимало сезонів пограти за кордоном: Павло Лесів, Юрій Нагорняк.

Традиційно коментував перебіг подій на полі голова обласної федерації американського футболу Федір Шандор. Глядачі побачили справжнє спортивне шоу і перемогу «Лісорубів» – 54:34.

Після цієї вікторії ужгородці в найсильнішому вітчизняному дивізіоні А (є ще два нижчі за класом дивізіони – В та С) продовжують займати другу сходинку з 12-ма очками, лідирують київські «Бандити» з 14-ма очками. Третє та четверте місця також посідають команди зі столиці – «Бульдоги» (9 очок) та «Патріоти» (5 очок).

16 липня «Лісоруби» на виїзді зіграють ключовий поєдинок сезону проти київських «Бандитів». Саме там і вирішиться доля золотих нагород чем­піонату.

Семен МИХАЙЛИК

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*