Літні канікули для майбутнього вогнеборця

А де проводить канікули ваша дитина? Хтось скаже, що у бабусі, хтось, що у таборі, а от майбутній вогнеборець Іван проводить свій літній відпочинок в одній з пожежних частин м. Ужгорода.

Хлопчика, який постійно спостерігає за їхньою роботою, рятувальники помітили вже давно. Спочатку він соромився та просто дивився за тим, що роблять рятувальники, як виїжджають на виклики, аж потім, осмілів та познайомився. З’ясувалось, що хлопчина живе поруч із пожежною частиною, та змалку бачить та чує як  червоно-білі машини гасають біля його будинку, поспішаючи на порятунок життя та майна людей.

Ось Ванька і вирішив для себе – буду вогнеборцем!

А для того, аби швидше навчитись «азам пожежного мистецтва»  щоденно ходить до вогнеборців у гості. Майбутньому пожежному цікаво все – яка машина, куди виїжджає, скільки води вивозить, як найшвидшим чином одягти форму та на скільки вистачить повітря у балоні…  За час канікул хлопець вже добряче вписався у колектив мужніх та досвідчених бійців ДСНС.

Сподіваємось, що років через десять його мрія здійсниться і він зайде, у вже знайому йому з дитинства пожежну частину для того, аби врятувати чиєсь життя, повідомили з У ДСНС України у Закарпатській області.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*