Мережу АЗС перевірило Управління Держпраці

ТОВ «Торговий дім «Маркет-плюс» належить одна з найбільших мереж автозаправних станцій на Закарпатті. Протягом тижня тут проходила планова перевірка. Зокрема галузеві інспектори Управління держпраці в Закарпатській області з’ясовували, як виконуються вимоги охорони праці та безпеки при виконанні робіт.

Звісно, виявили й певні недоліки: не на всіх АЗС працівники ознайомлені з інструкціями з охорони праці; на окремих у паспортах резервуарів відсутні записи про їх зачистку; огляд та обслуговування зворотних клапанів проводиться з порушенням періодичності; огляд зливних пристроїв не проводився взагалі.

Окрім того, не на кожній із АЗС є спеціально відведені місця для куріння, територію однієї з таких станцій у Берегові досі не очищено від сухої рослинності. Не завжди працівники використовують під час роботи засоби індивідуального захисту тощо.

Значну частину порушень, насамперед тих, що стосувалися неправильного оформлення документації, в ході перевірки усунуто. Для обов’язкового усунення інших керівництву ТОВ видано приписи, інформують із Управління держпраці в Закарпатській області.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*