Мешканець Тячева воює за «ДНР»

Правоохоронці перевіряють зв’язки на Закарпатті 38-річного уродженця Тячева, котрий є активним членом і одним із керівників військового формування так званої «ДНР». Робота з викриття зрадника розпочалася ще за керівництва закарпатською поліцією Сергієм Князєвим.

У поле зору поліції краю потрапив 38-річний уродженець м.Тячів Роман Маринець через низку злочинів: зокрема розшукується за викрадення зброї, крадіжки, пограбунок і розбійний напад. Цей підозрюваний ще у жовтні 2014 року виїхав у м. Донецьк, де вступив у незаконне збройне формування фейкової «ДНР».

Сепаратисти присвоїли зраднику звання полковника й зробили його заступником командира спецпідрозділу «Витязь», який під прикриттям охорони доріг та залізничного транспорту брав активну участь у бойових діях проти української армії.

Крім того, перевіряється інформація, чи чоловік підтримує зв’язок із окремими жителями Закарпаття й чи вербує нових найманців для «ДНР». Якщо вам відома будь-яка інформація про цю особу або про інших зрадників нашої держави — негайно повідомляйте до СБУ або в поліцію за номером цілодобової телефонної лінії 102, йдеться в інформації відділу комунікації ГУ НП у Закарпатській області.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*