МФА повертається на другу сходинку

У 7-му турі чемпіонату України з футболу в першій лізі U-19 мукачівська МФА в середу, 24 жовтня, в рідних стінах приймала однолітків з івано-франківської «Ніки». Саме вона в минулому турі зуміла обійти мукачівців у турнірній таблиці й мінімум тиждень трималася на другій сходинці. Звісно, з цим аж ніяк не збиралися миритися підопічні Віктора Ряшка.

Хоч погода не була ласкавою для учасників цього матчу та вболівальників, проте гравці демонстрували високі швидкості. Вже на 3-й хвилині господарі заробили право на кутовий, подачу з якого влучно головою замкнув Ігор Тихненко. Гра й надалі проходила доволі жваво, причому обидві команди обмінювалися стрімкими атаками, однак втрачали м’яч або ж завдавали неточних ударів. Одного разу удар метрів із 23-х від хавбека «Ніки» кіпер МФА перевів на кутовий.

Все на місця розставила друга половина зустрічі. Спочатку закарпатці не реалізували дві хороші нагоди, а вже на 53-й хвилині Василь Герег зумів видряпати м’яч від оборонця і пробив, кіпер івано-франківців відбив, а на добивання першим встиг Олександр Апарін, який впевнено проштовхнув м’яч точно в кут воріт, – 2:0.

Господарі не збавили обертів, а продовжили тиснути на суперника. І вже на 72-й хвилині забили третій гол. Знову з кутового зумів замкнути передачу партнера забивний Василь Герег, який у районі одинадцятиметрової позначки зумів скластися і завдати влучного удару, – 3:0. Після цього обидва наставники провели низку замін, а рахунок до завершення поєдинку лишився без змін.

Інші матчі 7-го туру завершилися з такими результатами: «Темп» (Вінниця) – «Гірник» (Новояворівськ) – 2:2; «Динамо» (Львів) – «Поділля» (Хмельницький) – 3:0; «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – «Буковина» (Чернівці) – 1:2. «Адреналін» (Луцьк) цей тур попустив.

Тож після 7-го туру розташування команд є таким: «Буковина» – 16 очок; МФА – 14; «Ніка» – 12; «Прикарпаття», «Динамо» – по 10; «Адреналін» – 9; «Темп» – 4; «Гірник», «Поділ­ля» – по 2.
Наступний поєдинок МФА зіграє на виїзді 31 жовтня з новояворівським «Гірником».

Михайло АРДАНИК

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*