«МИ – ЄВРОПЕЙЦІ»

Це підтвердили учасники суботнього рок-концерту

Під таким гаслом 19 липня в Ужгороді відбувся рок-концерт, у якому взяли участь три гурти: «QUIET OBSERVER», «Елегантно зіпсовані», «YETTI ON».

«Ідея концерту виникла, як часто буває, — спонтанно, за кухлем пива, в одній із корчм Чеської Республіки, — каже Юрій Ключівський. – На запитання чеських музикантів, як можна допомогти Україні, якщо із виступом на київському Майдані вони вже спізнилися, я запропонував приїхати на Закарпаття та виступити перед молоддю краю. Адже саме такий формат зустрічі, у стилі рок-концерту, буде гідною підтримкою та сигналом усім тим, хто прагне до нового життя…».

Каміл Вондрашек — адміністратор та ударник чеського рок гурту «YETTI ON» каже: «Нині думки щодо ситуації в Україні у моїх земляків різняться. Ми б хотіли відкрити їм очі на ті події, які наразі мають місце у вашій країні. Хочемо показати усім, що навіть у такий спосіб, підтримуючи патріотичний дух піснями, можна допомогти державі».

Віктор Кіш повідомив, що незабаром гурт «Елегантно зіпсовані» разом з іншими колективами Закарпаття планує відправитися з туром у зону АТО, аби підтримати наших бійців.

Спонсорами та партнерами рок-концерту стали ТОВ «Форшнер Україна», ТОВ «Нет ОН Лайн», ГО «Наш рід», інформаційно-аналітична служба «Східноєвропейський діалог» та газета «Новини Закарпаття».

«Нам вдалося переконати спонсорів, що подібний захід є цікавим та корисним для суспільства, — каже Юрій Ключівський. – Оскільки у рамках концерту виступала чеська група, то ми залучили підприємства із чеським капіталом, які нині працюють на Закарпатті».

Яна МИЙСАРОШ.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*