Мистецька молодь виставилася…

Днями в галереї «Ужгород» відкрилась молодіжна виставка графіки, живопису та скульп­тури молодіжного об’єднання Закарпатської організації Національної спілки художників.

В експозиції представлені як аматорські роботи, так і твори вже сформованих художників Закарпатського художнього інституту. Для декого зі студентів це був дебют. Наймолодшою учасницею стала 15-річна художниця, а нішу найстаршого зайняв 35-річний.

Організатором виставки став голова молодіжного об’єднання Петро Свалявчик, який розповів, що вперше роботи показали навесні минулого року. «Торік було набагато менше учасників. Вже цього року активну участь взяли мукачівці, а також студенти ЗХІ, які живуть у Берегові, Хусті та Тячеві».

Голова живописної секції спілки Олена Кондратюк додала: «Особисто я побачила хороші тенденції: деякі автори мають свій почерк, їх не можна ні з ким сплутати. Але потрібно працювати більше та інтенсивніше над собою та своїм стилем». Активності та терпіння побажав молодим митцям народний художник України Володимир Микита.

Анастасія НОЖКА.
Фото автора.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*