МІЖ НАМИ, ДІВЧАТАМИ

ДЕКІЛЬКА ПОРАД ДО ЖІНОЧОГО СВЯТА…

Не будемо піддаватись на глузування деяких чоловіків щодо нашого мистецтва прикрашати себе. Ми лише усміхнемося, згадуючи слова героя однієї гуморески. Коли йому урвався терпець з приводу постійних жінчиних вимог: «А мені ще треба це і це…», гаряче переконував дружину: «Ти, звичайно, можеш молодитися, як завгодно, проте не забувай, що між тобою і донькою має бути бодай маленька різниця…».

Безумовно, в цьому є здоровий глузд. Як і в тому, що кожному чоловіку приємно, коли поряд з ним — зі смаком одягнена приваблива жінка. Та ще й з акуратною зачіскою. І не лише на свята, а й удома, в магазині, на базарі… Словом, усюди.

Отож, ви прийшли додому і відразу поставили чайник на вогонь. Не будемо перераховувати всі господарські справи, які потрібно зробити. Виберемо лише ті, що не терплять відкладання на завтра. Після роботи ви, природно, відчуваєте втому. Як її позбутися? Чайник уже закипів. Залийте окропом (5—6 склянок) пригорщу трав — м’яти, звіробою, чебрецю, додайте чай і за п’ять-десять хвилин випийте склянку цього напару. Відваром, який залишиться, корисно вмити обличчя. Якщо ви знервовані, додайте до такої суміші чайну ложку кореню валеріани. Після цього добре стати під душ, чергуючи холодну воду з гарячою. Потім обличчя протріть тампоном, вмоченим у рідкий крем чи косметичне молочко. За кілька хвилин знову вмийтеся теплою водою і вологе обличчя та шию густо змастіть кремом, яким зазвичай користуєтеся. Подумайте за цей час, що ви вдягнете, чи не потрібно випрасувати блузку або сукню, підберіть туфлі. А тепер намочіть середину махрового рушника в гарячій воді, відіжміть і обережно прикладайте спочатку до шиї, а потім до обличчя. Починайте з підборіддя, тоді щільно притисніть до щік, лоба. Гарячий компрес накладається на 1—2 хвилини. Те ж саме слід повторити з холодним компресом. Після цього знову злегка змастіть шкіру живильним кремом. Обличчя після таких процедур стає свіжим. Підправте зачіску, займіться макіяжем, пам’ятаючи золоте правило: «Краще менше…». І перш, ніж одягати святкове вбрання, попросіть чоловіка заварити вам чашечку кави або чаю з лимоном.

Усі ці процедури займуть у вас щонайбільше 20 хвилин, зате почуватиметеся і привабливою, і бадьорою.

Поради зібрала
Оксана НАНАШІ.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*