Міжгірщина досі без керівника через бездіяльність Кабміну?

Геннадій Москаль подав позов до Окружного адміністративного суду м. Київ щодо бездіяльності Кабінету Міністрів України та зобов’язання вчинення певних дій.

– Ще 31 жовтня минулого року Юрик Василь Васильович виграв конкурс на вакантну посаду голови Міжгірської райдержадміністрації, – наголошує керівник ОДА. – Того ж дня, згідно з положенням Комісії з питань вищого корпусу державної служби, всі матеріали були направлені в Кабмін, який у свою чергу мав скерувати їх в АП для підготовки й підписання розпорядження Президента України про призначення В. Юрика. Однак із жовтня 2017-го матеріали лежать у КМУ без руху, а неодноразові звернення Закарпатської ОДА з цього приводу ігноруються. Таким чином один із найскладніших районів краю, розташований у високогірній місцевості, через бездіяльність Кабміну тривалий час залишається без керівника.

Облдержадміністрація просить Окружний адмінсуд м. Київ визнати бездіяльність КМУ й зобов’язати його скерувати матеріали щодо призначення В. Юрика головою Міжгірської РДА в Адміністрацію Президента.

P.S. У середу, наступного ж дня після оприлюднення наміру звернутися до суду, Кабмін надав матеріали в Адміністрацію Президента щодо призначення голови Міжгірської РДА.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*