МОСКАЛЬ – СЕРЕД ЛІДЕРІВ

«Рейтингу губернаторів» України

Український впливовий тижневик «Ділова столиця» оприлюднив рейтинг голів облдерж­адміністрацій за перше півріччя 2016 року, складений на підставі 24-х найбільш значущих показників Державної служби статистики.

У рейтингу враховані дані 23-х мирних регіонів України – без окупованого Криму та напівокупованого Донбасу. Порівняно з першим кварталом цього року голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль піднявся на дві сходинки й зайняв шосте місце в «Рейтингу губернаторів». Таким чином він поліпшив свої позиції у групі лідерів. Закарпаття увійшло в четвірку кращих за динамікою реальних зарплат (зростання на 9,5%), промислового виробництва (+7,5%) та експорту, а також за рівнем народжуваності. Разом із тим область займає останні місця за обсягом капітальних інвестицій на душу населення та інтенсивністю будівельних робіт. У прес-службі ОДА нагадують, що в червні цього року Г. Москаль піддав нищівній критиці Будівельно-архітектурну інспекцію, яка, незважаючи на активне будівництво з боку заробітчан, припинила процес введення житла в експлуатацію, вимагаючи за кожен квадратний метр 2,5 долара хабара.

Залишається додати, що перші три місця в «Рейтингу губернаторів» за підсумками півріччя займають голови Київської міськдержадміністрації, Київської та Львівської ОДА. А на останніх опинилися голови Рівненської, Чернігівської та Сумської облдержадміністрацій.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*