Мукачеву виповнилося 1121 будуть старі листівки, парад собак і майстер-класи

На мукачівців та гостей із нагоди 1121-ї річниці міста Мукачева протягом десяти днів чекає програма, яка стартувала 18 травня, із заходів до Міжнародного дня музею.

Також будуть майстер-класи з різьби по дереву та гончарства, виставка з фондів Мукачівського історичного музею «Мукачево в старих листівках» у «Паланку», Міжнародний дитячо-юнацький фестиваль народного мистецтва «Смарагдові витоки», а на вихідних – фест у парку «Перемоги».

20 травня о 10.00 розпочнеться етап Кубка Європи зі стронгмену в «Паланку», а продовжиться о 15.00 у центрі міста. Буде ще велозабіг, а також о 18.00 – святковий концерт із клубом спортивного танцю «Рондо» у драматичному театрі. У неділю, 21 травня, о 17.00 відкриється XVII Міжнародний фестиваль етнічних театрів національних меншин України та Карпатського єврорегіону «Етно-Діа-Сфера» на площі Кирила й Мефодія, в цей же час у верхньому дворі замку розпочнеться мистецький проект «Choirsіnthecastle». Протягом дня – «Парад собак» на міському пляжі. 22 травня буде з виставкою-ярмарком «Галерея під відкритим небом» та майстер-класами від майстрів пензля на площі Кирила і Мефодія, а о 20.00 в середньому дворі замку виступить гурт «Без обмежень».

Цікаві заходи відбуватимуться й у наступні дні, а завершиться все 28 травня закриттям Міжнародного фестивалю етнічних театрів національних меншин у драмтеатрі.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*