«МИНАЙ» ТА «СЕВЛЮШ»

ПОБОРЮТЬСЯ за суперкубок області

4 листопада на стадіоні «Бужора» в Іршаві відбудеться матч суперкубка Закарпатської області між футбольними клубами «Минай» та «Севлюш» (Виноградів).

Загалом це вже 19-те суперництво за почесну нагороду. Віднедавна головний його матч організовують у першу неділю після завершення чемпіонату. Зійдуться в ньому кращі команди вищої ліги: ФК «Минай», цьогорічний чемпіон і володар Кубка області, та ФК «Севлюш» – бронзовий призер чемпіонату, а водночас і фіналіст кубка.

Протистояння буде цікавим. Офіційно суперники в нинішньому сезоні зустрічалися тричі – у фіналі кубка та в чемпіонаті. У підсумку дві перемоги в «Миная» (4:0 і 1:0) та ще одна нічия – 3:3.

Як вийде цього разу? З одного боку, перевага на стороні «Миная». У нього у зв’язку з виступами в аматорському чемпіонаті України більший досвід протистояння з сильними командами, плюс загальний рівень індивідуальної майстерності гравців вищий. З іншого, за плечима «Севлюша» минулорічна перемога у фіналі суперкубка, а отже, є важливий психологічний досвід. Та й цього сезону виноградівці ще не здобували головних титулів. Крім того, команди добре знають одна одну, мають достатньо ресурсу для реалізації поставлених завдань, а вирішення долі трофею в одному матчі робить будь-яку помилку достатньо вагомою.

Якщо переможуть виноградівці, то для району це вже стане другим трофеєм, як і власне для самої команди. Якщо ж виграє їхній суперник, то для колективу з Ужгородщини це вперше в історії. У своєму активі минайці вже мають титул володаря обласного кубка та чемпіонів краю у вищій лізі, залишився лише суперкубок.

Початок матчу – о 14.00.

Михайло АРДАНИК

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*