«Минай» завершив аматорський рік нічиєю

В останньому поєдинку поточного року в чемпіонаті аматорської ліги України закарпатський ФК «Минай» на стадіоні «Авангард» не зумів переграти суперника з Івано-Франківщини – ФК«Калуш». Маючи територіальну перевагу та створивши чимало моментів, господарі так і не змогли реалізувати бодай один із них та були змушені задовольнитися одним заліковим пунктом. Матч завершився безголевою нічиєю – 0:0.

Конкуренти нашої команди, оржівський «ОДЕК» та ФК «Рочин» (Соснівка), в цьому турі святкують перемогу й ідуть на зимовий відпочинок відповідно на першій та другій сходинках, маючи в активі 21 та 20 очок, «Минай» – третій із 18-ма очками.

Ще один колектив, мукачівський ФК «Мункач футбольна академія», який презентує наш край на всеукраїнському рівні – чемпіонаті України з футболу серед команд першої ліги U-19, в матчі 8-го туру поступився на виїзді львівському «Опору» – 1:2. Це вже вдруге в сезоні МФА терпить поразку. Після цієї мукачівська команда з третьої сходинки опустилася на п’яту в турнірній таблиці.

Турнірне становище команд. Чемпіонат України U-19 (перша ліга). Група 1: «Буковина» (Чернівці) – 21 очко, «Волинь» (Луцьк) – 18; ДЮСШ (Тернопіль), «Тепловик-ДЮСШ-3» (Івано-Франківськ) – по 15; МФА (Мукачево), «Рух» (Винники) – 13; «Гірник» (Новояворівськ), «Опір» (Львів) – по 9; «Ніка» (Івано-Франківськ) – 6; «Бережани-ДЮСШ» – 0.
Завершальний матч першої частини чемпіонату цього року мукачівці зіграють удома 8 листопада – проти новояворівського «Гірника».

Семен МИХАЙЛИК

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*