На автошляхах Берегівщини встановлять відеоспостереження

Перший заступник голови Закарпатської облдержадміністрації Ігор Свищо взяв участь у засіданні колегії Берегівської райдержадміністрації, де, зокрема, йшлося про забезпечення правопорядку, захисту прав і свобод громадян у районі.

Як повідомив тимчасово виконуючий обов’язки начальника Берегівського РВ УМВС України в Закарпатській області Василь Продан, завдяки профілактичній роботі та адміністративному нагляду вдалося суттєво зменшити рівень рецидивної злочинності: порівняно з минулим роком, кількість злочинів зменшилась із 81 до 33.

У той же час, для подальшого наведення порядку та дотримання норм закону, в Берегівському районі необхідно вирішити проблему із придбанням та встановленням стаціонарних технічних засобів відеоспостереження на виїздах із району. Наразі кілька камер уже встановлено, однак повністю забезпечити їхню роботу та обслуговування поки що немає можливості.

– Про цю проблему ми говорили ще кілька років тому, і райвідділ міліції обіцяв серйозно взятися за її вирішення. Районна ж адміністрація була готова у цьому посприяти, — зауважив на колегії Ігор Свищо. — Однак минуло вже чимало часу, а проблему навіть не починали вирішувати, хоча вона більш ніж актуальна. Район потребує якісного відеоспостереження, адже від цього залежить безпека наших жителів. До того ж якихось серйозних фінансових вливань це не потребує. Тому адміністрації та райвідділу слід активізувати роботу та нарешті вирішити це питання.

На фото: І.СВИЩО (праворуч) в Берегівській РДА.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*