НА ГОЛОВНІЙ ЯЛИНЦІ КРАЮ

запалали вогні

Сотні дітей з усіх районів Закарпаття спільно з керівниками краю — головою облдержадміністрації Геннадієм Москалем та головою обласної ради Михайлом Рівісом у п’ятницю урочисто запалили вогні головної ялинки області.

На святкове дійство до Ужгорода приїхали 450 дітей з усіх районів Закарпаття – діти-сироти та позбавлені батьківського піклування, з малозабезпечених та багатодітних родин. Для них упродовж дня організували розважальну програму з переглядом вистави та святковим обідом, кульмінацією якої стало запалення вогнів на ялинці перед будівлею облдержадміністрації.

Відтак під спільне гучне запрошення дерево засяяло вогнями, а керівники краю привітали дітей з Днем святого Миколая та прийдешніми новорічно-різдвяними святами. «Бажаю вам у новому році, перш за все, мирного неба, здоров’я та достатку. Аби завжди збувалися всі ваші мрії», — привітав малечу Михайло Рівіс.

Опісля, інформує прес-служба ОДА, для дітей продовжилися святкові розваги від артистів Закарпатського обласного театру ляльок «Бавка».

До слова, цього року прикрашають головну ялинку області чотири сотні срібних та червоних куль розміром від п’ятнадцяти до тридцяти сантиметрів. Дерево також оздоблює двісті метрів гірлянд – понад півтори тисячі лампочок.

Ялинка стоятиме на площі Народній традиційно до завершення свят.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*