НА КІЛЬКА ДНІВ УЖГОРОД СТАНЕ

столицею вітчизняної художньої гімнастики

Наприкінці тижня в Ужгороді відбудеться Кубок України з художньої гімнастики. Він пройде за участі майже 200 спортсменок з усієї країни, в тому числі з Луганської та Донецької областей. 

«Щоразу на змагання такого рівня приїжджають зіркові спортсменки. Нині це будуть Аня Різатдінова, Вікторія Мазур, Настя Мульміна, а особливо очікуваними гостями є Альбіна та Ірина Дерюгіни. Дуже добре, що маємо нагоду спілкуватися з такими людьми, почути їхні зауваження і побажання. Це для нас дуже важливо», – каже президент Закарпатської обласної федерації з художньої гімнастики та співорганізатор кубка Валентина Плавайко. За її  ж словами,  цей  масштабний турнір проводиться в Ужгороді вже вчетверте поспіль. І саме тут збирається еліта цього виду спорту, проходить обмін досвідом, народжуються нові зірки. «Те, що місто над Ужем знов приймає такого рівня спортивне свято, свідчить про те, що можемо створити комфортні умови і провести його  на високому рівні», – додає вона. 

Валентина Плавайко також зазначила, що Кубок України для національної збірної команди гімнасток є генеральною репетицією перед Кубком світу, який проходитиме у Фінляндії. Туди дівчата відлітають одразу ж по завершенні змагань в Ужгороді. 
 
А розпочнуться вони 19 лютого о 9:00 в спорткомплексі «Юність». Цього ж дня о 14:30 відбудеться урочистий парад-відкриття.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*