На «Лужанці» затримано машину з рекордною партією контрабандних цигарок

За інформацією Чопської митниці, йдеться про майже 16 тисяч блоків, які були приховані у вантажівці. Цей великогабаритний автомобіль комерційного призначення угорської фірми-перевізника під керуванням нашого співвітчизника перевозив вантаж із мукачівського підприємства. У документах він значився як «залишки неперероблених товарів для переробки» та «вироби з пластмаси для транспортування комплектуючих матеріалів».

З огляду на особливості конструкції цього транспортного засобу та враховуючи певні ризики, було прийнято рішення про ретельніший огляд вантажівки, під час якого з’ясувалося, що вага вантажу значно перевищує заявлену.

Як припускають фахівці Міністерства доходів і зборів України, сигарети можуть бути фальсифікатом, який міг завдати шкоди не тільки здоров’ю пересічних споживачів, а й репутації виробників цих торговельних марок.

Нині митники проводять облік та опис прихованих тютюнових виробів. За попередньою оцінкою вартість незаконних сигарет складає 1,2 мільйона гривень. Виявлений товар буде вилучено.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*