На Народній, 4, знову був День відкритих дверей

У вівторок, 9 вересня, під час особистого прийому заступника голови Закарпатської облдержадміністрації по допомогу звернулося близько 20 закарпатців. Проблеми, з якими приходили краяни до посадовця, стосувалися здебільшого покращення житлових умов та надання матеріальної допомоги на лікування.

До прикладу, жителька Великоберезнянського району звернулася з проханням про виділення матеріальної допомоги у зв’язку з тим, що її син служить у зоні АТО, а чоловіка вона не має. Михайло Рівіс пообіцяв сприяти у виділенні одноразової матеріальної допомоги.

Також на прийом прийшли дружини та матері загиблих в зоні АТО військових. Рідні хотіли дізнатися, яка допомога їм передбачена. Розповівши про це, заступник голови ОДА зазначив, що на наступній сесії облради буде винесено питання про підтримку сімей загиблих в зоні АТО.

До М.Рівіса звернулася і сім’я переселенців з Донецька з проханням посприяти у працевлаштуванні. Батько та син є спеціалістами у медичній галузі, а невістка – у банківській справі. Михайло Рівіс пообіцяв в межах своєї компетентності вирішити ці питання.

Крім того, він доручив відповідним профільним структурам владнати проблеми, пов’язані з погодженням детального плану земельної ділянки, яка відводиться для будівництва храму чоловічого монастиря «Собору пресвятої Богородиці» в урочищі «Джублик», що в Іршавському районі.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*