На Рахівщині зсув частково перекрив трасу державного значення Мукачево – Рогатин, але рух уже відновили

У середу в другій половині дня поблизу с. Білин Рахівського району зійшов зсув. Через надмірні опади й танення снігу маса перезволоженого ґрунту, що ринула з гори, частково перекрила автомобільну трасу державного значення Мукачево – Рогатин.

Постраждалих внаслідок НП немає. На місце виїхали голова Рахівської райдержадміністрації, рятувальники та дорожники зі спецтехнікою. В ході розчищення траси автомобільний рух здійснювався в обмеженому режимі, а станом на 17.30 22 лютого проїзд транспорту відновили в повному обсязі.

До слова, раніше, у вівторок зранку, через інтенсивний снігопад довелося обмежувати просування фур на трасі Київ – Чоп. Однак дорожня техніка розчистила проблемні ділянки від слякоті, а рятувальні тягачі розблокували проїзд на серпантині біля с. Залужжя та на підйомі біля с. Пістрялово (Мукачівський район), повідомив того ж дня голова ОДА Геннадій Москаль. Розблокували рух вантажівок і на окружній ужгородській трасі, що веде до терміналу МПП «Ужгород – Вишнє Нємецке» на українсько-словацькому кордоні. Вже пообіді транспорт у області курсував у звичному режимі, інформує прес-служба ОДА.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*