НА «РІЗДВЯНІЙ ЗІРОНЬЦІ-2014»

засяяли нові імена

Упродовж двох днів, 10 та 11 січня, у Мукачеві за сприяння міського голови Золтана Ленд’єла вже всімнадцяте відбувся всеукраїнський дитячо-юнацький фестиваль естрадної пісні «Різдвяна зіронька-2014».

Організатори заходу зазначають, що з кожним роком географія учасників зростає, а фестиваль набуває все більшої популярності. Цьогоріч свої таланти  представили юні співаки — учні позашкільних, загальноосвітніх, професійно-технічних навчальних закладів: солісти, дуети та вокальні гурти віком від 7 до 21 року включно. Всього у конкурсі взяло участь 60 солістів, 10 ансамблів та 2 дуети — з Донеччини, Луганська, Вінниці, Хмельницька, Кіровоградщини, Сумщини, Києва і, звісно, Закарпаття.

Журі конкурсу на чолі із заслуженим артистом України Олександром Садварі визначили найяскравіших виконавців естрадної пісні. У різних вікових групах це Дарія Малиновська, Мирослав Мадяр, Марина Завіруха і Грета Цапурян. Серед ансамблів та дуетів першу премію завоювали народний вокальний ансамбль «Донеччани» (молодша категорія) та «Перевесло» (середня категорія).

Гран-прі конкурсу дісталося дуету з Луганська «Світлограй». Також спеціальним призом журі відзначило Марину Лавришин і подарувало їй авторську пісню «під ключ».

Надія ФЕДОРЧУК.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*