На «Тисі» затримали велику групу «піджаків»

1 липня правоохоронці на митному посту «Тиса» встановили факт ввезення на територію України однотипних товарів так званими «піджаками».

Працівники Закарпатської митниці, СБУ та податкової міліції провели огляд 10 мікроавтобусів, у яких везли одяг та взуття китайського виробництва. В незаконній оборудці були задіяні близько 90 людей, які в загальному переміщували 4500 кг однотипних товарів.

Схема така: товар єдиною партією прибуває в Європу, транзитом переміщується через митний кордон України, розбиваючись на малі частини. Заїжджаючи на митну територію України, громадяни декларують, що цей товар вони придбали на ринку в Угорщині, Ніредьгазі або в Загоні для власного використання. Таким чином ввозяться великі партії товарів.

Наразі по факту ухилення від сплати податків із використанням незаконних схем відкрито кримінальне провадження. Крім того, учасникам незаконної схеми, чоловікам призовного віку, безпосередньо на пункті пропуску вручені повістки до військкомату, повідомили з ДФС у Закарпатській області.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*