На Тисі знов трагедія. Брат тонув, сестра хотіла врятувати…

Трагедія сталася під вечір 30 серпня. На «101» надійшло повідомлення, що в Тисі в районі села Крива Хустського району потонуло двоє неповнолітніх.

Водолази відшукали тіла загиблих на п’ятиметровій глибині та підняли на берег. Обставини нещасного випадку з’ясовують правоохоронні органи.

За попередніми даними, того вечора троє дітей пішли до річки, аби скупатися. В якийсь момент вони почали тонути. Неподалік від того місця перебувала сестра одного з них та юнак років 16-ти, який випадково став свідком події. Побачивши, що брат у біді, дівчина кинулася йому на допомогу, а хлопець заходився рятувати двох інших. Він їх витягнув, а 16-літній юнці не вистачило сил (глибина в тому місці коливається від 4 до 5 метрів), тож вони з восьмирічним братом обоє пішли на дно…

УДСНС України в Закарпатській області вкотре звертається до мешканців краю, особливо це стосується батьків: не купайтеся в невідомих місцях і не дозволяйте дітям самостійно відпочивати біля водойм! Будьте обережні та дотримуйтесь основних правил поведінки на воді!

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*