На VI закарпатський парад наречених тільки за тиждень зареєструвалося вже 40 учасниць

30 червня в Ужгороді відбудеться VI Закарпатський парад наречених. А цими днями у провулку «Гірчичне зерно» відкрили фотовиставку із попередніх парадів (тут вона проходить вже вдруге).

25 робіт Миколи Романовського, Василя Прокопишина, Сергія Кубика, Андрія та Тетяни Слепко, Віктора Дьоміна, Валентина Кузана, Юрія Савка, Сергія Денисенка демонструватимуться тут ще впродовж двох тижнів. Стільки ж триватиме й реєстрація для участі у параді.

«Цього року ми трохи вагалися, проводити цей парад чи ні, бо щоразу це дається все важче і важче. Все ж запустили сайт для реєстрації. З того, як вона проходить, видно, що парад цікавить дівчат. За тиждень їх зареєструвалося майже 40», — каже один з організаторів Денис Лагодін.

Його колега Микола Анброх додає, що для учасниць заплановано фотосесію, автопробіг містом, піший парад. «Ми не прагнемо набрати якомога більше учасниць, бо вже побили рекорд минулоріч. Головне — провести все якісно», — каже він.

До речі, минулоріч парад наречених зібрав більше 150 дівчат. Кількість учасниць перевищила всі інші подібні паради в Україні.

Анастасія НОЖКА.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*