На закарпатті стартував конкурс для юних журналістів

ЗОО НСЖУ започаткувала творчий конкурс для учнів 9–11 класів усіх шкіл краю «Закарпаття очима юного журналіста».

Метою є формування в підлітків, що бажають розвиватися та удосконалювати знання в галузі журналістики, професійних навичок та умінь у медійній сфері.

Конкурсні матеріали надсилаються до організаційного комітету на адресу ЗОО НСЖУ: Київська набережна, 18, м. Ужгород, Закарпатсь­ка область, 88018, із 15 березня й не пізніше 15 травня 2018 року або на електронну адресу zakspilka@gmail.com із зазначенням «На конкурс «Закарпаття очима юного журналіста».

Конкурс проводиться у двох номінаціях: кращий репортаж та краще інтерв’ю. Творча робота має бути виконана на аркушах формату А4  обсягом не більше двох друкованих аркушів або 3000–5000 знаків.

До участі  допускаються тільки власні, одноосібні роботи конкурсантів, які обов’язково мають надсилатися з коротким відомостями про автора: ім’я, прізвище, вік, клас, школа, домашня адреса та телефон. Журі конкурсу підбиває підсумки та визначає трьох переможців у кожній номінації (відповідно перше, друге і третє місця). Нагородження відбудеться 6 червня,  в День журналіста України. Окрім цього, за результатами, кафедра журналістики  УжНУ клопотатиме перед керівництвом та приймальною комісією про прирівняння робіт переможців  до обов’язкового іспиту «творчий конкурс» та звільнення від нього при вступі на спеціальність «журналістика» до УжНУ в 2018 році.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*