На Закарпатті запрацював Фонд соціального страхування України

Відомо, що виконавчі дирекції Фонду соцстрахування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України й Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності за рішенням Кабміну мали увійти до реорганізованого шляхом приєднання управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Закарпатській області як нової соціальної інституції. Нарешті все це сталося.

Першу нараду в цій структурі провів начальник управління виконавчої дирекції Фонду соцстрахування України в Закарпатській області Іван Карпович, за плечима якого вже другий десяток літ роботи в соціальній сфері. Зокрема він поінформував присутніх про реалізовані заходи, пов’язані з реорганізацією, та завдання й плани на майбутнє.

Нарада проходила в незвичній формі. Її учасники мали можливість задати керівнику чимало запитань за всіма напрямами діяльності. Іван Васильович не тільки відповів на них, а й детально зупинився на нових принципах і підходах до вирішення проблем. Зокрема наголосив: треба зробити все можливе, аби люди не відчули якихось перебоїв у роботі фонду.

Василь ГУТНИК

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*