НА ЗАВЕРШЕННЯ ЗБОРІВ

– дві перемоги

У п’ятницю, 15 лютого, ужгородська «Говерла» провела вже четвертий контрольний матч на завершальних зборах у турецькій Анталії. Суперником закарпатців став ФК «Олімпік» (Сараєво, Боснія і Герцеговина).

Рівень вітчизняного футболу значно вищий, ніж у балканській країні, що й довела на полі «Говерла». Хоча наша команда пропустила першою на 18-й хвилині гри, однак голи Євгена Єлісеєва, Даміена Ле Таллека (з пенальті), Євгена Макаренка та Олега Міщенка засвідчили, хто є фаворитом у цьому поєдинку. Тож – 4:1, такою була перемога.

Наступний контрольний матч наші футболісти провели 17 лютого проти брестського «Динамо» (Білорусь). Знову перемога була за нашими. Лік голам «Говерли» в цьому двобої розпочав вірменський хавбек Артур Єдігарян, а закріпив вікторію ужгородців французький нападник Даміен Ле Таллек – 2:0. Вже 20 лютого команда повернеться додому, а наступної неділі на чопському стадіоні «Локомотив» проведе завершальний спаринг з угорським ФК «Балмазуйварош», який виступає в тамтешній другій лізі. Початок матчу о 13.30.

У неділю завершився другий навчально-тренувальний збір у молодіжного складу «Говерли» U-21, який тривав на базі спортивно-готельного комплексу «Камелот». Цього дня підопічні Володимира Васютика провели контрольний матч проти ФК «Поляна» (Свалявський район).

Гра почалася досить добре для «говерлян». На лівому краї передачу отримав Михайло Чедрик, навісив у межі воротарського майданчика, де м’яч головою точно замкнув Роман Огар.
Та полянці не збиралися складати зброю, під завісу першого тайму впродовж трьох хвилин забили два голи й вийшли вперед. Початок другого тайму був знову не за ужгородцями – свалявці забивають третій гол.

Та все ж «говерляни» зуміли оговтатися й знайти свою гру. Спочатку Сергій Курта реалізовує вихід віч-на-віч. А потім Юрій Мандич, який вийшов на заміну, зумів точно замкнути передачу того ж С.Курти й зрівняти рахунок. Однак наприкінці поєдинку гравці «Поляни» зуміли сповна скористатися непорозумінням в обороні ужгородців і заштовхали м’яч у сітку воріт «Говерли». Тож перемога за командою зі Свалявщини – 3:4.

Роман СЕНИШИН.
Фото автора.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*