НАШІ МІНІ-КРАСУНІ

ПРИВЕЗЛИ ПЕРЕМОГУ

У Чернівцях відбувся всеукраїнський фестиваль-конкурс «Міні-світ краси України-2017». Ужгород та загалом Закарпаття на конкурсі представляли Маріанна Феєр, яка стала володаркою гран-прі, та Тетяна Леготай – друга «Принцеса України».

Анна Феєр, – директор школи моделей «A’STAR», розповіла в Ужгородському прес-клубі, що це 12-й «Міні-світ краси України», який збирає дівчат віком від 5 до 15 років із близько 20 регіонів України. Сама підготовка до фіналу конкурсу тривала майже тиждень, а 4 червня відбувся гала-концерт. Крім основних виступів, дівчата демонстрували домашнє завдання – український національний костюм зі свого регіону, вірш та відеоролик. Виходів було три – український національний, вихід у фірмових сукнях, спортивний – у вигляді танцювальної постановки. Окремо відбулася церемонія нагородження у бальних сукнях.

Маріанні Феєр всього 8 років, дівчинка вчиться в Ужгородській ЗОШ №1. Каже, що найбільше запам’ятала церемонію нагородження. «На конкурсі мені дуже сподобалося, ми ходили в різні розважальні центри, відвідали дитячий будинок, було багато дітей. Словом, весело», – поділилася враженнями Маріанна. Дівчинка виступає з 4 років, брала участь і у всеукраїнських та міжнародному конкурсі.

Тетяні Леготай має 9 років, навчається в ЗОШ №2. «Дуже сподобалося, дівчата були добрі, не відчувалося конкуренції. А вдома подруги спочатку не вірили, що я отримала таку перемогу, а потім ледь не задушили в обіймах», – розповіла дівчинка.

Ірина БРЕЗА

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*