НАШІ ПРОФСПІЛКИ

також стали волонтерами

В нашій області розпочалася благодійна акція «Профспілки Закарпаття – військовослужбовцям 128-ї гірсько-піхотної бригади».

Ідея її проведення належить голові облпрофради Володимиру Фленьку, який раніше сам бував у зоні АТО, возив туди допомогу, особисто знав багатьох героїв, які віддали своє життя за вільну, незалежну Україну.

На профспілкову благодійну акцію, яка проходила в Ужгороді на площі Театральній, прийшли сотні жителів міста. Символічно, що відбувалася акція в рамках відзначення Дня пам’яті та примирення, присвяченого жертвам Другої світової війни. За допомогою волонтерів тут обладнали стенди з фотографіями – ілюстраціями військових подій у Луганській і Донецькій областях, у яких брали участь закарпатці. Біля скриньок для збору благодійних пожертвувань – прапори з військових частин – учасників бойових дій на сході України. Володимир Фленько розповів, що благодійна акція профспілок проводитиметься під час масових заходів, творчих звітів у містах і районах нашого краю – спільно з управлінням культури ОДА.

Під час заходу цікаву програму показали хореографічні колективи та окремі виконавці обласного Будинку культури профспілок. Загалом того дня зібрали 3171 грн. Це — перший внесок у благодійну скарбничку. Найближчі адреси продовження акції – міста Берегово й Мукачево, Міжгірський і Мукачівський райони. Протягом травня—липня вона пройде по всій області, а завершиться на cході України, у 128-й гірсько-піхотній бригаді.

Сергій БАРАНЧИКОВ
Фото автора

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*