навіть у часи кризи на «фішер-мукачево»

не згорнули соціальних програм для своїх працівників

В українсько-австрійському підприємстві ТОВ «Фішер-Мукачево» завдяки продуманій економічній стратегії його керівництва на чолі з Василем Рябичем щороку збільшуються обсяги виробництва, зростає заробітна плата працюючих, поліпшуються їх умови праці та побуту, а зрештою, сплачуються значні податки до бюджету міста над Латорицею. 

На підприємстві реалізується широка соціальна програма, різні напрямки якої адміністрації допомагає вирішувати профспілковий комітет, очолюваний відомим профспілковим лідером, членом обласної ради профспілок Петром Швардаком. До речі, профспілкова організація на підприємстві – одна з найбільших у нашому краї, вона об’єднує понад 1200 спілчан.

Іспитом на довір’я людей для профспілкового комітету УАП ТОВ «Фішер-Мукачево» стала звітно-виборна профспілкова конференція, делегатів на яку було обрано в усіх структурних підрозділах. Звітна доповідь голови профкому Петра Швардака про діяльність за п’ять років була конкретною і аргументованою. Йшлося, зокрема, про виконання зобов’язань колективного договору між адміністрацією і профспілковим комітетом, вирішення питань розвитку виробництва, охорони праці, організації оздоровлення працюючих та їх дітей, культурно-масову і спортивну роботу на підприємстві тощо. На важливій ролі профкому у вирішенні соціально-економічних питань наголошували делегати конференції, які взяли слово.

На конференції також виступили заступник голови обласної ради профспілок Василь Захарець та генеральний директор УАП ТОВ «Фішер-Мукачево» Василь Рябич. Зокрема, керівник підприємства підкреслив, що профспілковий комітет є надійним партнером адміністрації у розв’язанні усіх поточних і стратегічних завдань, а основою цієї співпраці є всебічна турбота про людей. Мабуть, тому трудовий колектив підприємства з міста над Латорицею знають далеко за межами нашої держави.

Головою профспілкової організації знову було обрано Петра Швардака.

Сергій БАРАНЧИКОВ.
Фото автора.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*