Найдостойніших мешканців Хуста нагороджуватимуть у День міста

Хуст уже тиждень святкує День міста, але основні заходи припадають на неділю, 14 травня. Приїхали делегації, для яких організували цікаву програму.

Вона, за інформацією оргкомітету, розпочнеться зранку о 7-й із молитви за місто та його мешканців у всіх храмах. Заплановані також відкритий турнір із гандболу серед юнаків, шашковий турнір та  прес-конференція мера й голів міст-побратимів у міськраді. Буде й відкриття святкової художньої виставки Ігоря Бадяка  зі Львова та Василя Змієвця з Києва у картинній галереї.

Із 14.00 на майдані Незалежності – виступ колективів угорської громади, затим – виставка дитячих робіт декоративно-прикладного мистецтва. Урочисте ж відкриття свята – о 17.00. Відбудеться нагородження переможців рейтингу популярності «Гордість міста Хуст-2017» та другого відкритого конкурсу «Кращий студент міста Хуст-2017». О 17.30 – концертна програма. Протягом дня – святковий ярмарок, виставки, дитячі розваги. А ще буде «День відкритих дверей» у краєзнавчому музеї та в міській картинній галереї.

Марта ЗАГАТЯНСЬКА

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*