НАЙУСПІШНІШІ ВИПУСКНИКИ

отримали нагороди від керівників Закарпаття

Чотирьох закарпатських випускників шкіл, які отримали по 200 балів за результатами цьогорічного зовнішнього незалежного оцінювання знань, у п’ятницю, 29 липня, привітали голова облдержадміністрації Геннадій Москаль та голова обласної ради Михайло Рівіс.

На захід запросили Юлію Зареву, ученицю Ужгородської класичної гімназії, та Едуарда Паловчика з Ужгородської лінгвістичної гімназії, котрі отримали найвищий бал із англійської мови. А ще – Катерину Кобаку, випускницю Мукачівського ліцею, та Віолетту Скраль із Ужгородської загальноосвітньої спеціалізованої школи-інтернату із поглибленим вивченням окремих предметів – вони мають максимальні показники з хімії.

Геннадій Москаль привітав із цими досягненнями як учнів, так і їхніх учителів та батьків. Також він побажав абітурієнтам успішного вступу до вищих навчальних закладів. А Михайло Рівіс, відзначивши надзвичайний успіх юних краян, наголосив: «Тепер перед вами велика відповідальність – використати свій потенціал. Ставте перед собою амбітні цілі, адже нездійсненних мрій немає!».

Від імені кращих випускників до присутніх звернулася Юлія Зарева. Дівчина висловила вдячність учителям за отримані знання та прищеплений інтерес до предметів. «Спасибі також батькам за любов і те підґрунтя, яке ми отримали для розвитку наших талантів. Дякую також за нинішню зустріч, адже ця особлива подія залишиться в наших серцях назавжди», – сказала вона.

А затим керівники краю вручили майбутнім студентам вітальні грамоти та цінні подарунки, повідомляє прес-служба ОДА. Наш кореспондент також поспілкувався із найрозумнішими випускниками Закарпаття, але про це – у суботньому номері газети.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*