Підприємства краю все ще боргують своїм працівникам понад 13 мільйонів гривень

Станом на 1 червня заборгованість із виплати зарплатні на підприємствах, в організаціях області сягла 13 мільйонів 639 тисяч гривень. Зокрема, борг економічно активних підприємств — 4,5 мільйона, а на підприємствах-банкрутах — трохи більше 9 мільйонів. На тих, що призупинили діяльність, борг залишився на рівні 55,4 тисячі. Порівняно з минулим місяцем загальний борг по зарплатні зменшився на 633 тисячі.

На сьогодні заборгованість повністю відсутня на підприємствах міста Чоп, Перечинського та Свалявського районів. Зменшення боргу спостерігається у 7 адмінодиницях краю. Натомість зростання допустили підприємства Мукачева, Берегова, Великоберезнянського та Рахівського районів.

Про все це йшлося на нараді під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Івана Качура, яка у вівторок відбулася в стінах ОДА. Також учасники наради обговорили і ситуацію із заборгованістю до Пенсійного фонду. Станом на 1 червня йому боргують 25,5 мільйона гривень. У травні сума боргу зменшилася на 1 мільйон гривень. Погашення боргів до Пенсійного фонду на економічно активних підприємствах відбувається згідно з графіками і до кінця року, за планом, досягне стовідсоткової позначки.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*