У ЗАКАРПАТСЬКОМУ СЕЛІ ЖИВЕ «ГОЛЛІВУДСЬКА ЗІРКА»

Крістіан Балаж з Мукачівщини разюче схожий на головного героя комедії «Сам удома»

Маленький закарпатець Крістіан Балаж не вдався ні у маму, ні в тата, ані у сусіда, як воно часом буває. Хлопчик як дві краплі води схожий на головного героя голлівудської стрічки «Сам удома» Кевіна Мак-Каллістера. Цікаво, що така подібність спостерігається не лише у зовнішності, а й у характері дитини. Адже енергійності та винахідливості у Крістіана, як то кажуть, хоч відбавляй.

Сім’я Балажів проживає у селі Нове Давидково Мукачівського району. Батьки Крістіана – Мирослав та Людмила розповідають, що схожість сина з кіногероєм стали помічати лише після того, як хлопчикові виповнився рік.
«Першими подібність Крістіана на телевізійного Кевіна побачили наші друзі, — каже пані Людмила. – Спочатку ми навіть не звертали на це уваги, але згодом усе частіше у своєму синові стали помічати характер та манери «кіношного» героя. Куди б не пішли, не можемо лишитись непоміченими, адже на нас завжди звертають увагу завдяки Крістіанчику. Бувало, на вулиці підходять люди зі словами: «Нам так знайома ваша дитина», «Де ми бачили цього хлопчика?» або ж з вигукують: «Та це ж Кевін з фільму «Сам удома»!

Людмила Балаж називає сина малим бешкетником. Адже той ні хвилини не може всидіти на місці. Жінка розповіла, що якось Крістіан не на жарт її перелякав. Мати лишила дитину сплячою, а сама у той час поралася із домашніми справами. Коли ж прийшла, щоб глянути, як спить син, його у ліжечку не виявилося.

«Крістіану тоді було лише шість місяців, ще не вмів ходити, а вже капостив, — каже пані Людмила. – Пам’ятаю, мене тоді охопив такий страх. Я у паніці не знала, що й робити, не могла зрозуміти, куди поділася моя дитина. Тут дивлюся, а він у сусідній кімнаті сидить на підлозі, грається, вириваючи сторінки із журналів. Дотепер не можу зрозуміти, як він там опинився».

Зараз Крістіану три рочки, але він уже дуже самостійна дитина. І хоча у садочку хлопчик всезагальний улюбленець, сам каже, що хоче ходити до школи. Коли ж однолітки називають його Кевіном, то всіляко заперечує. Бо, з його слів, мріє бути схожим на іншого героя – людину-павука.

«У Крістіана багато друзів, а ще більше – подруг. Знаєте, у дитячому садочку є двоє близнюків, їх мало хто розрізняє між собою, а от Крістіану це добре вдається, — розповідає Людмила Балаж. – Та найкращим його товаришем усе ж залишається дідусь. Малий з ним ділиться усім».

Мати хлопчика зауважує, що, попри зіркову зовнішність сина, для неї він звичайна дитина. Найбільше закарпатський Кевін полюбляє дивитися телевізор, кататися у батьковому автомобілі та ходити в супермаркет, де звичайний візок для нього перетворюється на «власну велику машину».

Мирослав Балаж, батько Крістіана, розповідає, що люди іноді не можуть відвести погляд від їхнього сина. Проте така, звалося б, зайва увага не обтяжує батьків. Вони щасливі, що їхня дитина викликає цікавість та усмішку в перехожих. Майбутнє сина батьки ще поки не уявляють, але не виключають і те, що зірковий хлопчик захоче стати актором.
І хоча закарпатський Кевін Мак-Каллістер завжди на видноті, він часто говорить батькам, що хоче залишитися вдома сам. Може, у його голівці вже визріває ідея нового «фільму» про маленького бешкетника?..

Яна МИЙСАРОШ.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*