«Говерла» готується приймати «Шахтар»

удома на «авангарді»…

Поки головна футбольна команда краю (до слова, вже оформлено відповідні документи, за якими клуб називатиметься «Говерла») активно готується до нового сезону в Словенії, в Ужгороді триває реконструкція та ремонт об’єктів стадіону «Авангард».

Нагадаємо нашим читачам, що комісія з атестації полів Федерації футболу України не дозволила ужгородському клубу проводити домашні матчі прем’єр-ліги в рідному місті через невідповідність стадіону регламентно-нормативним вимогам. Одним із головних недоліків експерти ФФУ повважали відсутність освітлення та незадовільний стан трибун.

Після цього керівництво клубу, не гаючи часу, одразу ж приступило до відновлювальних ремонтних робіт на «Авангарді».

Як зазначив журналісту «Новин» директор з полів ФК «Говерла» Анатолій Салай, вже здано в експлуатацію освітлення. Завершуються фасадні роботи, у підтрибунних приміщеннях після демонтажу старих вікон та дверей встановлено нові енергозберігаючі.

Ремонтується й хол головного входу до VIP-сектора. За планами, тут відкриють музей з історії ФК «Говерла». На західній трибуні розпочато демонтаж пластикових крісел, після чого будуть пофарбовані всі металеві конструкції, а ушкоджені корозією замінені на нові.

Відновлені і повністю реконструйовані два поля «Авангарду». Друге тренувальне поле давно слугує команді, а от на третьому ще ведуться роботи. Цього тижня на ньому вперше коситимуть траву, а потім щодня після поливів каткуватимуть. Правда, грати на ньому можна буде лише з вересня, до того часу наші молодіжні команди виступатимуть на футбольних полях Мукачева та Чопа. До 7 липня належить здати в експлуатацію нову сучасну систему оповіщення та відеоспостереження стадіону (остання з 9 відеокамер збільшиться до 16). У стадії зведення й нові кабінки для телекоментаторів та диктора стадіону, також встановлено додаткові майданчики для відеозйомок. На завершальному етапі — ремонт туалетів. «Ми хочемо, щоб до 21 липня наш «Авангард» був повністю готовий і відповідав усім регламентним нормам, аби зустріч із донецьким «Шахтарем» провести вдома», — зауважив Анатолій Салай.

Роман СЕНИШИН.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*