В Ужгород з’їхалися байкери на весілля свого приятеля

Кілька сотень байкерів з різних країн приїхали порозважатися, а заодно привітати свого колегу Олександра Суханова з початком подружнього життя. Військо, від вигляду якого холоне кров, було зі справжньою зброєю. Ця мальовнича картинка вразила ужгородців та гостей міста. На вулиці біля резиденції розкішна бричка, запряжена кіньми. Було б звичне весільне видовище, коли б не справжній кулемет позаду.

Суворов, Кутузов, відважний Чапай – це далеко не всі персонажі, які зібралися привітати наречених, котрі вінчалися у соборі. А от молодята були у ролі батька Махна та Ради Романовської. До таких байкерських витівок ужгородці вже потроху звикають. «Але це не спектакль, а справжнє весілля мого друга – Олександра Суханова», — запевняє Ростислав Буланов.

Військо під різними знаменами куштувало гетьманський борщ, пекельну горілку, поки Махно кров’ю розписувався щодо свого нового статусу. Усе це відбувалося в Ужгородському замку. А реєструвала молодят підперезана кулеметними стрічками актриса Наталія Засухіна.

Марина БОДНАР.
Фото Сергія Денисенка.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*