На Закарпатті байкери та пілоти

вперше об’єдналися

12—14 липня до Ужгорода на фестиваль злетілись десятки пілотів і з’їхались сотні байкерів. Уперше в СНД тут відбулося  шоу приватної авіації та байкерів Goral Music Avia Bike Ukraine. Містом три дні ганяли шалені хлопці з усієї Європи, а над головою літало 60 легкомоторних суден з України, Англіі, Польщі, Литви, Франції та Іспаніі, а байкерів зібралось понад 2 тисячі з 15 країн.

14 липня на площі Петефі відбулося байкерське шоу, а далі гості перебазувалися в аеропорт. Щоб розгледіти літаки зблизька, треба було вистояти чергу і заплатити 30 грн. при вході.

Також цікавим видовищем були трюки на мотоциклі Чобо Мікоша – угорського каскадера. Глядач не міг відірвати погляду від швидкості та небезпеки, трюків з вогнем і завмирав від подиву та хвилювання за каскадера.

В авіашоу взяли участь всього два літаки, які виконали петлю, бочку та спіраль. До речі, серед авіаторів був і 80-річний гість з Англії, який дістався до нас разом  із своєю дружиною. Серед байкерів помітили й історика, викладача УжНУ Юрія Данильця, обвішаного ланцюгами, в чорній шкіряній безрукавці.

Байкер з Росії Василь Лищенко поділився: «Життя фестивальне — дуже бурхливе. Що буде завтра, через годину, через хвилину – не знаєш. Воно непередбачуване. В цьому і є цікавість». Увечері всіх запросили на концерт гурту «Бумбокс», який пройшов на стадіоні «Автомобіліст». Всі три дні за порядком пильнували працівники міліції, тож обійшлося без ексцесів.

Анастасія НОЖКА.

Фото автора.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*