«Сорок баксів плюс чайові» презентував Андрій Любка в Ужгороді

1 вересня в Ужгороді відбулася презентація книжкових проектів міжнародного поетичного фестивалю Meridian Czernowitz. Замість чотирьох поетів, які мали приїхати до Ужгорода у рамках проекту «4 поети. 5 міст», доїхали тільки троє – Остап Сливинський, Дмитро Лазуткін та закарпатець Андрій Любка.

На правах місцевого розпочав Андрій Любка, котрий розповів про міжнародний поетичний фестиваль та книги, які сьогодні презентували. Розпочав з книги Остапа Сливинського: «Книга «Адам», а точніше «А дам», присвячена дівчині Ані, тож звучить «А дам, а ні», ну якось так. На жаль, сюди не приїхав четвертий поет Григорій Семенчук, але він приєднається до нас у Львові», – розповів Андрій.

Представляли свої твори по черзі. Першим зі збірки «Сорок баксів плюс чайові» читав Андрій Любка. Після нього Дмитро Лазуткін декламував вірші зі збірки «Добрі пісні про поганих дівчат». Закінчував Остап Сливинський, який назвав книгу «Адам» першою збіркою з п’яти, яка подобається. «Ця книга про Адама, звісно, але крім того, про дитинство, любов та історію», – сказав автор.

Після читань автори продавали та підписували свої збірки і спілкувалися з прихильниками своєї творчості. Книги можна було купити за 30 гривень. Потім, попередили автори, ціна значно зросте.

Юлія ДУБ.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*